català

Jordi Rossinyol
Deixeble del compositor Gabriel Brncic. Cursos i seminaris amb Luigi Nono, Lluís Callejo i Creus, Francisco Kroepfl, Gerardo Gandini, Andrés Lewin-Richter, Helmut Lachenmann, Walter Zimmermann, entre altres. Tècniques electroacústiques a Phonos. Assisteix el 1986 als cursos de Darmstadt: conferències de Morton Feldman, Kaija Saariaho, Brian Ferneyhough, on també rep consells d’ Emmanuel Nunes, Irvine Arditti o Magnus Andersson. Han influit en el seu treball els contactes continuats i projectes duts a terme amb Joan Guinjoan, David Padrós i Josep Mª Mestres Quadreny. Va formar part del Conjunt Instrumental Phonos, i des de l’any 1986 va ser el guitarrista de la mezzo-soprano Anna Ricci, dirigint també l’estrena de diverses òperes de cambra. Impulsà la creació del grup instrumental Vol ad Libitum, que dirigí durant gairebé vint anys. En aquest conjunt van treballar intèrprets i compositors com Jep Nuix, Gabriel Brncic i David Padrós, havent treballat abans a duo amb el compositor Oriol Graus. Durant anys ha desenrotllat diversos projectes amb professionals d’altres àmbits artístics, destacant-ne el poeta Joan Brossa.


Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l’aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s